POP Lainalupaus

Asuntolainahakemus kuntoon silloin, kun sinulle parhaiten sopii

Voit hakea POP Lainalupausta, kun sinulla on jo kohde tiedossa, haaveilet vielä uudesta kodista tai haluat kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi.
Hakemuksen täyttäminen ei sido eikä velvoita sinua vielä mihinkään.

1. Tunnistaudu ja täytä lainahakemus

Hakemuksen täyttämiseksi tunnistaudu POP Lainalupaus -palveluun suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla.

Hakemuksella sinulta kysytään esimerkiksi tietoja kuukausittaisista tuloista ja menoista sekä ostettavasta kohteesta ja mahdollisista muista vakuuksista. Täytäthän kaikki tiedot mahdollisimman tarkasti nopeuttaaksesi hakemuksen käsittelyä.

2. Lainaehdotus tai yhteydenotto

Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada alustavan lainaehdotuksen heti tai olemme sinuun yhteydessä puhelimitse 1–3 arkipäivän kuluessa ja varaamme ajan lainaneuvotteluun.

Lainaehdotus ei ole vielä pankkia sitova.

3. Lainaneuvottelu

Lainaneuvottelu voidaan käydä POP Verkkohetki -etätapaamisessa tai konttorilla. Käymme hakemuksesi yhdessä läpi ja voimme tehdä siihen vielä tarvittavia muutoksia.

4. Lainalupaus

Voit saada pankkia sitovan lainalupauksen, kun lainapäätökseen vaadittavat tiedot on tarkistettu, pankin edellyttämät lainansaannin ehdot täyttyvät sekä lainan vakuus on riittävä ja pankin hyväksymä.

Saatuasi lainalupauksen, voit tehdä hyvillä mielin ostotarjouksen heti unelmien asunnon löytyessä ja varmistaa paremman aseman tarjouskilpailussa.